Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

+18

2012. február 02. 05:11 - Lyukas

Remake

Avagy a történet újrája röviden.....

Helló Mindenki!

Leesett itt végre az első hó ami, meg is maradt. A fene. Hozzá amúgy olyan kis fasza hideg is párosul, és természetesen nekünk kint kell melózni. Mikor megérkeztem ide az új helyre egy hatalmas mocsár volt az egész. Kaptam egy Batman csizmát abban bandázok. Aztán az egész farmon elkezdődött a restaurálás.......betonozás, fúrás, faragás, csupa móka.

Na mindegy nem volt olyan nehéz. Nos ahogyan a cím is mondja ez egy remake. A Star Wars lerágott csont de azért még mindig lehet vele kaszálni. :

.....Réges-régen egy messzi galaxisban......

Hősünk Lyuk Skájvólker egy nap úgy döntött elhagyja otthonát a békés mocsárbolygót. Eladta az 1300-as suzuki falkont, és belecsapott a lecsóba. -Ekkor még nem sejtette hogy buckapatkányokból fog majd megélni.- A sötét erő már útja előtt megtámadta de mivel fogalma sem volt róla hogy mi is az az erő ezért nem nagyon kommentelte. Lájkolni meg főleg. Az első állomásán a gonosz Gizi néni terrorizálta hősünket, teremtményeivel a tehenekkel. Lyuk erőt merített a semmiből és használta fegyverét a halálos középső ujját.-itt nem kell rosszra gondolni, egyszerűen csak bemutatott.- Majd csatlakozott társához Koksz Szóló-hoz aki magányosan tevékenykedett a buckapatkányokkal egy kicsit távolabbi galaxisban. Rettenetesen örült Lyuk érkezésének mivel egy tolmácsrobotja sem volt és Lyuk képes volt beszélni legalább 1 bináris nyelvet. Hősünk jól érezte magát az új helyen, és a szállásadók is csak távolról ismerték az erő sötét oldalát.

Eközben a mocsárbolygón a gonosz parittyaszájú uralkodó szövögette sötét terveit miképpen lehetne elpusztítani bolygóját. Lyuk tudta ez most nem fog menni és gyorsan nevet változtatva inkognitójába bújva másra hárította az univerzum megmentését. Természetesen azokra akik a bolygón maradtak......tudta ez nem tisztességes ezért megfogadta egyszer visszatér és megmenti azokat akik arra kérik majd őt......

Lassan eltelt egy galaktikus év és álruhás hősünket árulás érte utol. Szállásadói nem kívántak tovább élni Lyuk erejével és útnak bocsájtották egy ismeretlen univerzum felé. A Dagobára, ahol szintén buckapatkányok molesztálásával telnek a mindennapok. Amint megérkezett hősünk azonnal megkezdődött a halálcsillag újraépítése. Lyuk olyannyira ügyesen simult be a rohamosztagosok közzé hogy új szállásadója Ánusz Véder rögtön szerződéssel térítette a saját oldalára. Viszont az előző bolygón nagyon hiányzott Lyuk ügyes keze és azonnal sürgönyöztek neki és ők is szerződéssel kezdték bombázni őt. Plusz egy-két csecse becsével.....

Lyuk szörnyű töprengések közepette de választott, először hazatér a mocsárbolygóra majd vissza a buckapatkányokhoz Koksz barátjához akinek mostanában egy új halálos kórsága van aki az Iván névre hallgat. Reméli hamar legyűri az Iván problémát majd elfoglalja helyét a lépegetőben és továbbra is gyilkolja a buckapatkányokat.........

Vége?

 

Még csak annyit hogy az első amelyiket legyilkolom, már ha hagyják az a kis drága ami majdnem letépte a hüvelykujjamat.:

Szabika.JPGA kicsike 4 és fél kiló. A drága kivételes példány volt, szelíd mint a bárány. Volt. Azóta megváltozott. Gonosz lett.

Viszlát mindenkinek! A legközelebbi bejegyzésemig.

/A zene szövege megtekinthető a dalszövegekben. Mert fontos./

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukas.blog.hu/api/trackback/id/tr623971803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vircsike86 2012.02.03. 13:30:52

Miss uuuu! *tears*
És bár tudom, nem pont egy a zenei ízlésünk, mégis elküldöm Neked ezt a linket Honey, mióta először meghallottam, azóta ez a szám számomra Te vagy!
Imádlak, és örülök, hogy a nehézségek ellenére is Önmagad tudsz maradni, megállni a saját lábadon -like always in your whole life-, és még mindig szerethetlek!!!!
www.youtube.com/watch?v=Ahha3Cqe_fk&ob=av2e
Szeretettel csókol: Virgácsod

Lyukas 2012.02.07. 09:20:24

@vircsike86: Én is szeretlek Virágom! :D
Megnéztem,meghallgattam. Nos a zene tényleg nem az én stílusom, a szöveg találó a klipp megható....de engem az elmúlásra emlékeztet és Én NEM FOGOK SOHASEM ELMÚLNI! Ismersz.
pusy neked!

zoolaci 2012.02.18. 08:24:06

Hello kedvas Lyukas! Kispál Gábor barátom által találtam rád! A tanácsod szeretném kérni mert épp most készülök dániába az andreasagro által! Segíts , mire készüljek?

Lyukas 2012.02.18. 20:20:35

@zoolaci: Szia! Nos elsősorban fontos hogy milyen jellegű a farm ahová mész. Mire készülj? Csak rosszra! Tudod amikor én indultam csak jókat mondtak, hogy adnak kaját stb...Nos nem adtak. Na mindegy kp.-d legyen elég amivel kiutazol, és ha szar a hely ne add fel kérd át magad másik helyre! Dolgozni kell keményen, de ha a farmer látja rajtad hogy jó munkaerő vagy nem marad el a köszönete! Ha bármilyen kérdésed van még írj a lyukas81@freemail.hu-ra!
Üdv!

benkoti 2013.03.16. 21:15:31

@Lyukas:Szia! Most készülök Dániába az andreasagroval.Szeretném,ha segítenél néhány tanáccsal pl.milyen farmra érdemes menni,szerinted a nyércek közötti munkát nagyon nehéz "megszokni"?Már dolgoztam Dániában 4 hónapot tetőfedő cégnél,mint segédmunkás,de sajnos ott nincs tovább munka.Van esély arra,hogy ne munkaközvetítőn keresztül dolgozz? Ha van túlóra,mennyi marad kb.tisztán? Van-e lehetőség hétvégén is dolgozni,mert az előző helyen volt rá példa(ezt zsebbe fizették,mint "sörre-való")Nagyon köszönöm!!!benkodenes@citromail.hu
+18
süti beállítások módosítása