Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

+18

2012. április 28. 11:58 - Lyukas

Anniversary

Üdv minden kedves olvasómnak!

 

Sajna már nem újdonság a blogomat olvasgatni.....Lyukas kint van, na bumm. Noha ezt az oldalt azért hoztam létre hogy amikor hazamegyek mindenki kérdezősködik mi van hogy van merre van. És amikor már legalább 30 embernek beszámoltam az élmény eltörpül és érdektelenné válik. Ezért írok ide. Annak nagyon örülök hogy olyanok is olvasták a blogomat akik soha nem is ismertek azelőtt. Sokaknak sikerült kijutni külföldre megélhetésüket biztosítani. Sajna nem mindenkinek jött be amire várt, de soha nem szabad feladni.

Tegnap volt 1 éve hogy kiutaztam és üvöltött a fülemben a "Painkiller". Két napos utazás után tárt karokkal fogadott a csöves........de ezt már ismeritek. A tavasz illata felhozza bennem az emlékeket. Fasza kis tehenészet. Nos elmúlt. A nyércek pedig elkezdtek fialni. Rettenetesen érdekes dolog. Most tényleg meg akarnak ölni a nyércek, ha hozzájuk akartok érni. Sajnos muszáj. De nekik mindegy hogy hogyan megtámadnak és üldözőbe vesznek. Mint a rozsomákok. Emlékszem tavaly egy "anyuka" megkergette Sasha-t nem volt rajta kesztyű. 100 m-es futás, a kis állatka meg loholt utána.

Szóval tegnap elmentünk egy koncertre. Queen Machine. Egy Dán zenekar Queen tribute. Kurva jó hangja volt az énekesnek és tetszett ahogyan felvette Freddy Mercury stílusát. Jó volt. Betöltöttem egy kisebb mennyiségű captain morgan-t és utána irány a zúzda. Hehe na hát persze disztingválva. 

 

Szóval 1 év. Előbb vagy utóbb hazamegyek végleg ugyanis a honvágy erősebb bennem mint valaha. Nem egyszerű az élet idekint. Főleg ha reggeltől-estig, hétfőtől-vasárnapig melózik az ember. De hát ezért vagyok itt. Nem is szaporítom tovább a szót és elköszönök egy számmal amit aki ért az megért. :D

 

Viszlát a jövő hónapban!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukas.blog.hu/api/trackback/id/tr484477845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
+18
süti beállítások módosítása